Just nu har vi något längre leveranstid p.g.a. hög belastning

Packa smart inför weekendresan

Packa smart inför weekendresan
Har du en weekendresa inbokad? Undvik stress och övervikt med denna enkla guide. 
  
  1. En perfekt bas -  grunden till en smart packning är att fokusera på en perfekt bas, och mixa den med detaljer som gör att din packning funkar för både dag- och kvällsbruk. Börja alltid packa några dagar i förskott och sortera i färgkoordinerade högar innan du packar ner dina plagg i resväskan. 
Visste du att fem överdelar och tre underdelar tillsammans utgör femton kombinationer? Din smarta bas bör bestå av följande plagg:
 
Överdelar
 
En kavaj
En blus
En casual topp
En klänning
En tunnstickad tröja
 
Underdelar
 
En svart byxa
En kjol
Ett par jeans
 
Ovanstående plagg kan kombineras i oändlighet och passar vart du än befinner dig. Målet är alltså att packa få plagg som tillsammans kan skapa många olika looks.
 
Klänning // Kjol // Byxa 


  1. Förändra med accessoarer - när du reser med få plagg kan du istället använda dig av accessoarer för att klä upp och ner. Ett par stora örhängen eller ett par klackar gör vilken outfit som helst redo för en festlig kväll. Se till att alltid packa accessoarer av värde i handbagaget!
 
  1. Packa i rätt ordning - Lägg tunga saker i väskans botten och rulla dina kläder istället för att vika dem. Det tar mindre plats och gör dessutom att de blir mindre skrynkliga. Tar du med väskan in på planet? Packa necessären högst upp för att enkelt kunna ta fram den vid säkerhetskontrollen. Ett annat tips är även att vika ner en tygpåse, på så sätt har du en extraväska ifall du kommer hem med fler saker än du åkte iväg med.
  
  1. Res i de tyngsta plaggen - se till att flyga i bekväma kläder! Genom att bära flera lager sparar du dessutom plats i bagaget och slipper frysa om det är kyligt på planet. Se dock till att du enkelt kan ta av dig något lager om det blir varmt.


  2. Ett survival kit - en tandborste, ett läppbalsam, en fuktkräm och en inspirerande tidning gör en lång flygresa mycket härligare. Glöm inte heller bort att återfukta huden inifrån med genom att dricka mycket vatten innan och efter din flygning. 

Trevlig resa! 


Back to THE MARVILLE ROAD MAGAZINE