FÖR STYLINGTIPS & STORLEKSGUIDE - Chatta med oss via den svarta ikonen till höger!

Online Styling - A seasonless wardrobe

Online Styling - A seasonless wardrobe

Vårt främsta mål är att förse kvinnor som du med mångsidiga plagg som tillsammans skapar en smart garderob som gör att du får tid över och kan fokusera på allt annat du vill göra i livet. I denna del av vår Online Styling visar vi hur du kan omvandla dina sommarplagg till plagg att bära även på hösten - allt för att bygga en hållbar garderob som håller säsong efter säsong.Martina är 165 cm lång och bär Carine Jersey Blazer i storlek 36. Shoppa Carine här! Martina är 165 cm lång och bär Bonnie Shirt Dress i storlek 34. Shoppa Bonnie här!Martina är 165 cm lång och bär Ally Satin Skirt  i storlek 34 - Shoppa Ally här! Martina är 165 cm lång och bär Carrie Dress i storlek 34. Shoppa Carrie här!  Martina är 165 cm lång och bär Ingrid Trousers i storlek 34. Shoppa Ingrid här! Martina är 165 cm lång och bär Car Coat i storlek 36. Shoppa Car Coat här!  


FYRA ENKLA STEG TILL EN SMART GARDEROB


1. Rensa ofta - Ut med plaggen du inte längre använder. Analysera varför de inte kommer till användning. Beror det på färg, passform eller stil? Identifiera dessa och undvik denna typ av plagg när du shoppar nästa gång.

2. Utgå från din vardag - Utgå nu ifrån basen du har i din garderob och använd den för att bygga upp en vardagsstil som du trivs med, och som passar ditt liv. Fyll gärna på med skrynkelfritt, bekvämt och enfärgat för att utöka din perfekta bas. 

3. Shoppa plagg som är enkla att klä upp och ner - Vi älskar att shoppa matchande set! Det gör det enkelt för dig att klä dig på morgonen, och du kommer garanterat att vara redo för allt som händer i din vardag. Oavsett om det är det där viktiga mötet, middag med familjen eller en resa du ska på. 

4. Se förbi säsongerna - Kan du omvandla dina sommarplagg till höstplagg genom att addera en stickad tröja och ett par boots? Se över din garderob och se vad du kan göra för att utöka användningsområdet för specifika "säsongsplagg". Detta kommer att spara dig mycket tid och energi inför varje ny säsong. 

Lycka till!


Back to Inspired by