Just nu har vi något längre leveranstid p.g.a. hög belastning

INSPIRED BY - PINGIS HADENIUS

INSPIRED BY - PINGIS HADENIUS

Inspired By är formatet där vi möter kvinnor i olika åldrar och branscher som vi inspireras av. Vi har träffat Pingis Hadenius, serieentreprenören som gjort en karriärsresa som anställd i finansbranschen, via tidningsmakeri och kosmetikabranschen till att idag driva flera olika bolag, över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning. 

VILKEN VAR DEN AVGÖRANDE FAKTORN TILL ATT DU GAV DIG IN I ENTREPRENÖRSLIVET? 

Att det var något jag velat hela livet. Jag började göra affärer i åttaårsåldern, tex att sälja mitt godis till mamma, baka bullar och sälja i grannområdet eller plocka blåbär och sälja i snygga förpackningar så att vi fick upp priset. Då var det en lek, och det är det fortfarande eftersom jag alltid har roligt när jag jobbar (mestadels i alla fall).

Pingis tröja hittar du här

VAD ÄR ÅTERHÄMTNING FÖR DIG? 

Att vara med min underbara familj, man och dotter. Och så umgås jag mycket med resten av familjen och är väldigt tight med mina syskon, en bror och syster. Tid med vänner är också fantastisk energipåfyllnad.

Jag är noggrann med min träning och hoppar aldrig över det. Träningen är min egentid och jag löser alltid problem under ett pass och känner mig ”rensad” efteråt.

DU HAR 10 MINUTER ÖVER EN MORGON, VAD GÖR DU?

Är det helg stannar jag i sängen med familjen och bara myser och är i nuet. Är det vardag passar jag på att hantera de viktigaste jobbsakerna som är prio. Är jag ute promenerar jag, rörelse är en snabb ”booster” för alla sinnen.

VILKET PLAGG FÅR DIG ATT KÄNNA DIG BEKVÄM, OAVSETT SITUATION? 

Jag gillar klänningen för att det är plagg som är lätt att matcha med skor och accessoarer. Vidare kan man snabbt uppdatera en klänning som Annette från jobb till fest på en minut. Tex att byta sina ballerinaskor till klackar och på med ett stort armband och örhängen och kanske en snygg clutch. Jag älskar att vara smart med min tid.

Pingis mest tidseffektivt plagg, Annette, hittar du här

VILKA FYRA GYLLENE REGLER LEVER DU EFTER? 

  1. Du skapar din egen lycka och behöver ta reda på vad som gör dig lycklig och olycklig för att leva så bra som det bara går.
  2. Tydlig kommunikation mot dig själv och andra minskar din stress. Våga vara tydlig jämt i dina JA och NEJ.
  3. Ha en positiv relation till pengar, det underlättar livet.
  4. Skratta, busa och njut, kärlek är livets goda energi och ger oerhört mycket lycka.

 Följ Pingis här!


Back to THE MARVILLE ROAD MAGAZINE